Giethoorn Agenda

SUP Clinic

SUP Clinic
Datum:Friday, May 26, 2023
Aanvang: 7:00 PM
locatie: Giethoorn

CLINIC SUP GIETHOORN

Locatie:  Camping De Hof Giethoorn 
Datum: 26 mei 2023
Prijs per persoon: € 20,00
Minimaal: De clinic gaat door bij minimaal 3 deelnemers

Wil je leren hoe je op een stand-up paddleboard kunt balanceren en glijden over het water van Giethoorn? Kom dan naar onze sup clinic van 1 uur!

Onze ervaren instructeurs leren je de basisvaardigheden van sup, zodat je snel op weg bent om te genieten van deze leuke watersport. We beginnen met een korte introductie op het droge, waarbij we je laten zien hoe je op het board moet staan en hoe je het beste kunt balanceren. Vervolgens gaan we het water op, waar je de kans krijgt om je vaardigheden te oefenen en te verfijnen.

Onze sup clinic is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dus of je nu voor het eerst op een sup staat of al wat ervaring hebt, je bent van harte welkom. We verzorgen alles wat je nodig hebt, van wetsuits tot paddles, dus je hoeft alleen maar te komen en te genieten van de prachtige omgeving van Giethoorn.

Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om de natuur te verkennen en tegelijkertijd wat nieuwe vaardigheden te leren, meld je dan aan voor onze sup clinic van 1 uur in Giethoorn!

https://booking.campingdehof.nl/
terug naar het overzicht