Giethoorn Agenda

KWF Wandeltocht

Datum:Saturday, August 29, 2020
Aanvang: 6:30 PM
locatie: Giethoorn

Op zaterdag 29 augustus organiseert Sail Giethoorn de KWF wandeltocht Giethoorn, om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Schrijf je in, maak je persoonlijke pagina, verzamel sponsoren en loop op 29 augustus een van de mooie routes van 10 of 15 km die wij voor je uitgezet hebben. Als kers op de taart zijn de straten en tuinen in het centrum van Giethoorn versierd en verlicht.

INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de KWF wandeltocht Giethoorn kost € 10,- en kan door op https://acties.kwf.nl/fundraisers/Giethoorn2020 lid te worden van het team. Na deze inschrijving ontvangen deelnemers per mail een aanmeldingsformulier, een tikkie voor het inschrijfgeld en detailinformatie over de tocht. Deelnemers krijgen een eigen actiepagina, waarmee zij donaties kunnen werven voor hun deelname. Deze donaties komen geheel ten goede aan het KWF. Het aantal deelnemers dat kan meedoen aan de tocht is beperkt.

START & FINISH
De route van 15 km zal ongeveer tussen 18.30 -19.30u starten, de 10 km zal aansluitend tussen ongeveer 19.30-20.30 starten. Precieze tijden zullen afhankelijk zijn van het aantal deelnemers, deze worden later bekend gemaakt. Het einde van de routes zal tussen 21.30 – 23.00u zijn, deelnemers ontvangen van de organisatie een lampje voor de zichtbaarheid.

RIVM-MAATREGELEN
De organisatie verwacht van haar deelnemers dat zij zich houden aan de richtlijnen van het RIVM:
> heb je klachten? Blijf thuis! Je donaties komen nog steeds goed terecht en wij zorgen dat je deze prachtige route op een later moment kunt lopen.
> houd afstand, minimaal 1,5 m

KOM IN ACTIE!
Loop jij op 29 augustus ook mee tijdens deze tocht? Schrijf je dan snel in, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
terug naar het overzicht