Klik hier hier voor de overige activiteiten rondom dit evenement
Datum:donderdag 25 december 2014Voorgerechten
Gerookte eendenborst
met balsamicodressing, cranberrycompôte en veldsla
*
Gravad lachs
verse huisgemarineerde zalm met een partje citroen, sla en dillemayonaise
*
Kaascrostini's (vegetarisch)
met geitenkaas, gemarineerde vijg & rucola; brie &
cranberrycompôte; pesto, rucola en parmezaan
Hoofdgerechten
Gebakken hertenbiefstuk
met zuurkoolpuree, gebakken seizoenspaddenstoelen
en rode wijn - sjalottenjus
*
Verse kabeljauwfilet
met spinazie, amandelschaafsel en Hollandse garnalensaus
*
Kerstgroentetaartje (vegetarisch)
met tomaat, spinazie, zoete ui, oesterzwammen en rucola
Onze hoofgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet, mayonaise, aardappelgratin, een frisse salade en Franse rode kool
Nagerechten
Gekarameliseerde appeltjes
met vanille - roomijs en slagroom
*
Klassieke crème brûlée
met vers fruit
*
Frambozenscroppino
ijscocktail met frambozensorbetijs, prosecco en wodka
Prijs 3-gangenmenu € 29,95 p.p.
Volledig vegetarisch 3-gangenmenu € 23,95 p.p.
Alle bovenstaande gerechten zijn ook los te bestellen
Uiteraard kunt u ook kiezen van onze reguliere menukaart