Giethoorn Agenda

Opening nieuwe Kulturhus Expo

Datum:Sunday, December 8, 2019
Aanvang: 4:00 PM
locatie: Kulturhus De Eendracht

Opening Expo Daniëlle Broekhuizen-Mazzola

Op zondag 8 december a.s. wordt om 16.00 uur de expositie van Daniëlle Broekhuizen-Mazzola geopend in Kulturhus De Eendracht in Giethoorn. Deze expositie – met de naam EYEOPENER – laat kunst met een knipoog zien. In haar surrealistische schilderijen haalt Daniëlle haar onderwerp uit elkaar om deze vervolgens te verbeelden in de vorm van een collage. Daardoor ontstaan onverwachte beeldcombinaties.

image1Naast een lichtvoetigheid in de benadering van het onderwerp, zoekt ze in de door haar gekozen kleuren naar rust en harmonie. Ze laat zich inspireren door het dagelijkse leven: wat ze ziet, hoort, leest en denkt. Hoewel haar werk een serieuze ondertoon heeft, is humor een kenmerk van haar werk: kunst met een knipoog en/of een boodschap. Ze nodigt de kijker uit tot nadenken en hoopt hen daarmee te inspireren.

Haar portretten zijn realistisch en meestal gemaakt in pastel of potlood of houtskool. Naast schilderijen maakt ze realistische en surrealistische 3D-objecten van papier maché, beelden, lampen, schalen en sieraden. Ook geeft zij les, thuis en aan de VUSO.

De Kulturhus Expo EYEOPENER is te bezichtigen vanaf 8 december tot en met eind januari 2020 in Kulturhus De Eendracht te Giethoorn.
terug naar het overzicht