Giethoorn Agenda

Gieters Filmhuis: THE WIFE

Datum:Sunday, October 13, 2019
Aanvang: 11:30 AM
locatie: Kulturhus De Eendracht

Gieters FilmhusFilmhuislogo

Het Gieters Filmhus heeft, evenals de filmhuizen elders, als doel het vertonen van bijzondere speelfilms en documentaires, die niet in de reguliere bioscopen worden gedraaid. Vanwege de aantrekkelijke entreeprijs is het Gieters Filmhus zeer laagdrempelig en biedt de bezoekers onder het genot van een door het Kulturhus aangeboden kopje koffie of thee, ook de gelegenheid voor sociale contacten.

Elke tweede zondagmorgen van de wintermaand presenteert het Gieters Filmhus een prachtige film.


THE WIFE smallOp zondag 13 oktober a.s. presenteert het Gieters Filmhuis haar eerste filmhuisfilm: The Wife. Met in de hoofdrol Glenn Close, die als Joan een adembenemend spel speelt: uitsluitend met haar ogen weet ze een arsenaal aan gevoelens op te roepen.

THE WIFE

Veertig jaar lang heeft Joan Castleman haar eigen talenten, dromen en ambities opzijgezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man Joe.
Op de avond dat hij naar Stockholm afreist om de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst te nemen, besluit Joan dat ze haar geheim moet onthullen. Langzaam, in het decor van de uitreiking van de Nobelprijs en de ceremonie eraan voorafgaand, komt Joans woede aan de oppervlakte.

Kaartverkoop
U koopt uw kaartje gewoon op de desbetreffende morgen aan de kassa in de foyer in het Kulturhus. De kaarten kosten € 5,- per stuk (incl. kopje koffie/thee). Het Gieters Filmhus biedt plaats aan circa 50 personen. De film wordt vertoond in de verduisterde vergaderzaal op de eerste verdieping in het Kulturhus. Onder het genot van een drankje en een verse kop soep, kunt u na de film in de foyer gezellig na praten met elkaar.
terug naar het overzicht