Giethoorn Agenda

Knutselmiddag

Datum:Wednesday, October 24, 2018
Aanvang: 1:30 PM
locatie: Museumboerderij 't Olde Maat Uus

In het schooljaar 2018 – 2019 staan er weer een aantal leuke activiteiten op de agenda van Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus. In de herfstvakantie, op woensdagmiddag 24 oktober, wordt er weer een knutselmiddag georganiseerd voor kinderen van groep 3 t/m 8.

De thema’s voor deze gezellige middag zijn herfst en vriendschap. Het thema vriendschap sluit tevens aan bij de landelijke Kinderboekenweek en Museumkidsweek. De kinderen kunnen vriendschapsarmbandjes maken, egelvriendjes kleien en versieren met beukennootdopjes, kabouters schilderen op boomstammetjes en kunstwerken maken van herfstbladeren.

De knutselmiddagen zijn vorig schooljaar met zeer veel enthousiasme ontvangen door de kinderen, ouders en vrijwilligers van het museum. Op 24 oktober gaan we samen weer prachtige kunstwerken maken! De kinderen zijn welkom tussen 13:30 en 15:30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De kosten voor deelname aan deze middag bedragen slechts € 1,- per kind. Ouders die lid zijn van de Vereniging Vrienden van ’t Olde Maat Uus hebben gratis entree op vertoon van hun ledenkaart.
terug naar het overzicht