Giethoorn Agenda

Brunch met aansluitend Open Podium

Datum:Sunday, November 19, 2017
Aanvang: 12:00 PM
locatie: De Buuzepolle

De activiteitencommissie van de Buuzepolle organiseert van wege groot succes op 15 oktober  voor de tweede keer, op 19 november, een Brunch en aansluitend een Open Podium voor een ieder die zich wil presenteren aan een publiek.  

Brunch en open podium in De Buuzepolle Op zondagmiddag 19 november wordt er vanaf 13.30 uur in de Buuzepolle in Giethoorn, Sportlaan 20, weer een open podium geboden, waar we iedereen, dus ook kinderen en jongeren een kans geven zich te presenteren in het openbaar. Iedereen die mooi kan zingen, alleen of met een groep, een instrument kan bespelen, alleen of in een groep, kan dansen, alleen of in een groep, gedichten kan voordragen, goed kan voorlezen, een komediant of cabaretier in de dop is, wordt met open armen ontvangen.

Wij, de leden van de activiteitencommissie van de Buuzepolle, zien met grote belangstelling uit naar het optreden van de talenten onder ons. Voorafgaand aan het vrij toegankelijke open podium is er vanaf 12 uur een brunch waarvoor deelnemers zich moeten opgeven. De kosten hiervoor zijn € 10. Voor aanmelding en informatie kunt u contact opnemen met Alie Bakker, telefoon 0521 361518. Email- adres alie.jan.bakker@hetnet.nl
terug naar het overzicht