Giethoorn Agenda

Uuskaemerconcert: HELLUP

Datum:Saturday, December 2, 2017
Aanvang: 8:00 PM
locatie: Kulturhus De Eendracht

Uuskaemerconcert: HELLUP

zaterdagavond 2 december 20.00 uur

Kulturhus Giethoorn creëert in de foyer op een winterse zaterdagavond een Uuskaemerconcert. Met maximaal 60 stoelen bieden wij ruimte aan artiesten van allerlei pluimage, die hun kunsten in een kleine, sfeervolle en intieme setting zouden willen laten zien. Maak kennis met ons Uuskaemerconcert!

Prijs: 10 euro per persoon, inclusief kopje koffie voorafgaand aan de voorstelling en een consumptie in de pauze.

HELLUP bestaande uit Hans Bosma en gitarist Jan Veenman starten dit najaar met try-outs voor het nieuwe avondvullende programma ‘ Alles wankelt’. 

hellup.fw

“Na een avond stevig doorhalen word je de volgende morgen wakker met het gevoel dat alles wankelt. Ook als je naar de wereld om je heen kijkt zou je dat idee kunnen krijgen en eenmaal buiten valt het dan toch weer mee. Maar is dat echt zo of willen we de werkelijkheid liever niet zien? Zo zijn er 1001 vragen en zou de waarheid zomaar in het midden kunnen liggen”.

‘Alles wankelt’ is de zoektocht van twee mannen van zekere leeftijd naar de zin en onzin van het leven. Op zoek naar antwoorden trekken een groot scala aan levensvragen voorbij in een bonte verzameling verhalen en mooie liedjes. Dit leidt tot een verrassende voorstelling die herkenning biedt en voor ontroering zorgt. Talig en muzikaal vormgegeven, soms hilarisch en dan weer met een serieuze ondertoon die na afloop blijft hangen. Kleinkunst met een grote K!

 
terug naar het overzicht