Giethoorn Agenda

Zomermarkt

Zomermarkt
Datum:Friday, July 28, 2017
Aanvang: 10:30 AM
locatie: Kulturhus De Eendracht

De Zomermarkt in Giethoorn: een gezellige & gevarieerde markt!

In hartje van Giethoorn aan de kop van de Hylkemawegboulevard wordt op vrijdag 28 juli deze bruisende Zomermarkt georganiseerd. Liefhebbers van het bezoeken van een markt zijn vandaag van 10.30 uur tot 17.00 uur van harte welkom op het Eendrachtsplein bij Kulturhus De Eendracht in Giethoorn. Vanaf deze markt loopt u ook zo het oude dorp Giethoorn in om bijvoorbeeld een bootje te huren of een rondvaart te maken.

Deze zomermarkt is net even wat anders als anders. Maar vooral mooie kramen - maar liefst veertig! - met voor ieder wat wils. En vermaak & gezelligheid voeren de boventoon.

Spar ter Schure stelt een springkussen beschikbaar. En de kinderen kunnen stoer gaan klimmen op klimwand van De Strandhoeve.  

Ook is de Kulturhus Expositie Samen Sterk, van Marja Cobissen & Addy Ritsma, geopend. Kom gerust een bezoek brengen aan deze kleurrijke expositie. De twee kunstschilders zijn deze dag vanaf 11.00 uur aanwezig voor een rondleiding langs hun prachtige werken.  

En aan muziek is natuurlijk ook gedacht. Easy & Free - Irish, Scottich, Shanty & Seasongs – komen deze dag weer gezellig live-muziek ten gehoren brengen.

En wilt u uw honger stillen? Er is een breed aanbod in allerlei lekkers! Gewoon even aankomen dus op vrijdag 28 juli a.s. in Giethoorn.

Voor alle kramen kijkt u op: http://www.kulturhusgiethoorn.nl/Agenda/Item/4315

Bijzondere kraam?
Heeft u een bijzondere kraam met leuke spullen erop? Geeft u ons dan een belletje, wij zijn altijd nieuwsgierig naar uw mooie kraam!

0521-360063
terug naar het overzicht